Oldal kiválasztása

Lowside Garage

Büszkén mutatjuk be az ország legmenőbb motorosboltját, a Lowside Garage-t. Nem csak a frankó motoros cuccok miatt szerettük ezt a forgatást, az is rendben volt, hogy bárhova is teszed le a kamerát, az onnan jól fog kinézni. Ráadásul Ákos többet beszélt, mint egész évben. Pacsi!

Cracker Jack

A PKK filmjében dolgozhattunk. Az operatőri munka, koncepció, vágás, és utómunka folyamatokat láttuk el. Nagyon szerettük minden percét. Köszi, srácok!

A 25 éves pécsi VW Autocity

A Pécsi Kommunikációs Központ és a pécsi AutóCity 25 éves filmjében is dolgozhattunk. Nagyon szerettük!

koncepció: Áldozó Krisztián, Makai Gábor
operatőr: Horváth Attila
vágás, utómunka: Makai Gábor

Škoda Kamiq

A Pécsi Kommunikációs Központ és a pécsi AutóCity Škoda filmjében is dolgozhattunk. Köszönjük!

koncepció: Áldozó Krisztián, Makai Gábor
operatőr: Kalotai Péter
drón: Gódi Attila
vágás, utómunka: Makai Gábor

SMP munkatárs filmek

A győri XM-Pictures készített az SMP-nek a cég legfontosabb területeit és az azokhoz köthető szakmákat bemutató sorozatot. Voltunk olyan szerencsések, hogy a vágás- és utómunka fázisban csatlakozhattunk az izgalmas projekthez. Eredeti koncepció, és az ehhez méltó minőségi nyersanyag landolt vágóasztalunkon. Büszkék vagyunk, hogy részesei lehettünk! A címre kattintva további SMP kollégák filmjeivel találkozhattok.

Continental – Duális képzés

A győri XM pictures filmjében is dolgozhattunk, melyet az ország egyik legnagyobb autóipari technológiai vállalatának készítettek. Köszönjük!

Család és Karrierpont – Keszthely

A Család és Karrier PONT-ok népszerűsítésére készült sorozat egyik filmje. Továbbiakért keressétek fel a CSAK pontok facebook oldalát települések szerint.

A mágus nyomában

Ezt a kis animációt a Pécsi Állatkert és a Pécsi Pagony játékához készítettük. Öröm volt a munkával töltött idő!

Zsolnay Fényfesztivál 2019

Idén is együtt dolgozhattunk az EP Photo and Film legénységével a Fényfesztiválon. Késő éjjel érkezett a nyersanyag, reggel már publikálásra kerültek a napi összefoglalók. Az idő rövidsége mellett is nagyon szerettük ezt a munkát. Köszönjük!